Ingrediënten
- 1 stuk lichtgroene courgette (te koop bij de Turkse winkel)
- 4 stuks eieren
- 1 stuk ui
- 2 teentjes knoflook
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel zout
- zwarte peper
Bereiding
- Snijd de courgette in dunne blokjes.
- Snipper de ui en snijd de knoflook fijn (of persen).
- Doe de olijfolie in een pan en bak hierin de ui en de knoflook.
- Zet het vuur op middelhoog en bak 2 tot 3 minuten. Voeg daarna toe de courgetteblokjes.
- Voeg zout en zwarte peper toe en bak terwijl je goed omschept. De courgetteblokjes moeten goed garen.
- Klop de eieren los in een aparte kom en verspreid dit in de pan over de courgetteblokjes.
- Zet het deksel op de pan, zet het vuur laag en laat zo nog 5 minuten doorgaren. Haal daarna van het vuur af en voeg indien gewenst chilivlokken toe.